Νέες Κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Κομνηνός

1 min read

Μιτζού, ένα φιλόδοξο ψαράκι της Νικολέτας Τρίψα

Εικονογράφηση: Σπύρος Ζαχαρόπουλος

«Μα εδώ και λίγο καιρό, ο Μιτζού δεν είχε όρεξη για παρέες και παιχνίδια. Ο νους του ταξίδευε σ’ άλλα μέρη. Ένιωθε την ανάγκη να γνωρίσει νέους φίλους και τόπους. Οι αφηγήσεις μιας μικρής λιβελούλας που τους επισκέπτονταν συχνά, τον είχαν συνεπάρει».
Μέσα από τη μεταμόρφωση του Μιτζού αναδεικνύεται η σημαντικότητα της επιμονής στα όνειρα και τους στόχους μας. Ακόμα κι αν κάτι μοιάζει ακατόρθωτο, η πίστη στον εαυτό μας είναι η κινητήριος δύναμη να κάνει κανείς τα πάντα, όσο μικρός κι αν είναι.
Ακόμα κι αν αυτό που θα βρούμε δεν είναι ότι επιθυμούσαμε, δεν χρειάζεται να συμβιβαστούμε, αλλά να συνεχίσουμε την αναζήτηση. Όπως ο Μιτζού που καταφέρνει να ακολουθήσει το όνειρό του.
Αθήνα
Εκδόσεις Κομνηνός
2022
σ. 59
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5430-73-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.66€ Φ.Π.Α.: 6%

Ντόμινο ζωής και θανάτου της Βιργινία Μάρκου


Η Χρύσα, η Σοφία και η Περσεφόνη εκπροσωπούν τρεις γενιές γυναικών –εγγόνα και θυγατέρα, μητέρα και κόρη, γιαγιά και μητέρα– σ’ ένα ντόμινο όπου ο θάνατος παραμερίζεται «ύπουλα και βίαια»… από τη ζωή!
Οικογενειακά μυστικά που σκεπάστηκαν με τόνους θλίψης, αμηχανίας, ντροπής και φαινομενικής λήθης. Λύπη, εγωιστική αυτολύπηση, παθητικότητα, τύψεις κι ενοχές και μια αγάπη που δεν εκφράστηκε ποτέ.
Πρωταγωνιστές που στρουθοκαμηλίζουν, μια μητέρα με ψυχική νόσο που αυτοκτονεί και μια θυγατέρα που καταλήγει… δολοφόνος!
Διπολισμός, κατάθλιψη, διαταραχή κι εκκρεμές συναισθημάτων, σε μία σκοτεινή ιστορία, όπου όμως, στο τέλος, οδηγεί τους ήρωές μας σε ανάταση και διεξόδους. Γαντζώνονται, όπως όφειλαν, με όλες τους τις δυνάμεις από τη ζωή!

Εκδόσεις Κομνηνός
2022
σ. 205
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5430-72-6
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.66€ Φ.Π.Α.: 6%

Περίληψη: