Κριός: το ζώδιο της Φωτιάς και η Καραντίνα

Αγαπητέ Κριέ, άσχημα τα μαντάτα. Η σελήνη στον Σκορπιό δεν σου πήγε καλά .

1 min read
Aries: the sign of Fire and the Quarantine

Αγαπητέ Κριέ, άσχημα τα μαντάτα. Η σελήνη στον Σκορπιό δεν σου πήγε καλά . Δεν βλέπω ούτε ταξίδια, ούτε σχέσεις και λυπάμαι που θα σου το πω αλλά ούτε λεφτά. Ο πλανήτης Άρης σε μετατρέπει σε λιοντάρι στο κλουβί. Θέλεις να βγεις έξω, βρε αδελφέ. Σκέφτεσαι ακόμα και να πληρώσεις το πρόστιμο γι’ αυτό.

Άκου όμως δυναμικέ, εργασιομανή και νευρικέ μου κριέ. Πρέπει να μείνεις σπίτι. Δεν θα πας εκκλησία…μην το συζητάς. Είσαι θαρραλέος, το ξέρουμε ,βαριέσαι, το ξέρουμε αλλά σου αρέσει κατά βάθος να βλέπεις τις ταινίες σου στον αναπαυτικό σου καναπέ και να μασουλάς αλμυρά ποπ-κορν.

Η αισιοδοξία σου και η πίστη ότι όλα θα πάνε καλύτερα σε συνδυασμό με την ανάγνωση της σελίδας μας, θα σε κρατήσουν στον σωστό δρόμο μέχρι το τέλος της καραντίνας Μετά είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις. Εντάξει, για το τελευταίο δεν βάζουμε το χέρι μας και στη φωτιά.

Μετά την καραντίνα θα ξεκινήσεις να δημιουργείς ,να οργανώνεις και να σχεδιάζεις. Προσέχεις ιδιαίτερα τους Διδύμους και τους Παρθένους. Γερό χαρτί συνεργασίας ο Ιχθύς. Αυτούς τους αγαπάς.

Photography by Claudia Wycisk / Model : Marina / Hair & make-up : Stefanie Hübenthal / Headpiece : Maskenzauber & Erlebniskunst by Marén Söhnlein  

@vsgourelli

Vicky Sgourelli Author /Publisher at Books with Shoes Publications and Unspotted magazine, EFL/SEN Teacher and Head Director of studies and founder of L.O.V.E (Learn Only Via Empathy) private Language school.